miercuri, 22 decembrie 2010

Loteria Romana: Premii atractive de Sarbatori

Pentru sfarsitul de an, Loteria Romana a  pregatit numeroase surprize, astfel incat jucatorii nostri sa poata castiga cat mai multe premii.
La Loteria Romana este o traditie ca, in luna decembrie, sa organizeze pentru jucatorii sai actiuni speciale cu premii deosebit de atractive. Prima dintre actiuni „Loteria Craciunului” se desfasoara deja din luna octombrie, cand s-au pus in vanzare biletele pentru acest nou joc de loterie pasiva. Premiile sunt extrem de atractive: 169 de premii cu o valoare totala de 290.000 de lei. Colectarea biletelor s-a incheiat pentru agentiile din tara in data de 19.12.2010 iar pentru cele din Bucuresti se incheie in data de 21.12.2010. Extragerile pentru desemnarea castigatorilor vor avea loc in data de 23 decembrie a.c.           

Jucatorii nostri si-au facut un obicei din a cumpara si darui lozuri cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Loteria Romana a vrut sa le dea o mana de ajutor in acest sens, acordand cate un loz gratuit fiecarui jucator care, in urma participarii la jocurile loto din luna decembrie, acumuleaza pe taloanele speciale ale acestei campanii cate 5 puncte. Mai multe puncte acumulate pe talon, mai multe lozuri. Reamintim ca, la lozurile Loteriei Romane, castigurile sunt deosebit de atractive si constau in bani, cel mai mare premiu pus in joc la un astfel de produs fiind in valoare de 200.000 lei sau in obiecte, cum este cazul lozului Auto Grand Prix pentru care premiul cap de afis este o limuzina Cadillac.            
A treia din actiunile speciale pregatite de institutia noastra este Loteria Norocului. Aceasta loterie se adreseaza iubitorilor jocului „Noroc”. Participarea la aceasta loterie se face pe baza biletelor Noroc. Marele premiu pus in joc pentru aceasta loterie consta intr-un autoturism Cadillac. Pe langa acest premiu,  Loteria Romana mai ofera 41 de castiguri a cate 4.400 lei (fiecare castig fiind compus dintr-o excursie pentru 2 persoane in Austria-Viena plus numerar). Extragerile pentru Loteria Norocului vor avea loc in data de 30 decembrie 2010 cand se vor desfasura si utimele trageri Joker si Loto 5/40 din acest an.
In data de 31 decembrie a.c., pentru mult asteptata tragere a Anului Nou, Loteria Romana vine cu o premiera: organizarea in aceeasi zi a 2 Trageri Speciale Loto 6/49, o tragere „principala” si una „suplimentara”. Cu acelasi bilet, jucatorii pot participa la ambele trageri Loto 6/49, astfel incat cei care nu vor castiga nimic la prima tragere, vor avea sansa de a obtine premii la a doua tragere. Se vor acorda astfel sanse duble de castig fiecarui participant care joaca la Loto 6/49 pentru Anul Nou. Pentru tragerea "suplimentara" Loteria Romana va suplimenta fondul de castiguri al categoriei I cu suma de 500.000 lei.

Sursa: www.loto.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu